Rahe Kargar
O.R.W.I
Organization of Revolutionary Workers of Iran (Rahe Kargar)
به سايت سازمان کارگران انقلابی ايران (راه کارگر) خوش آمديد.
پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ برابر با  ۱۰ می ۲۰۱۸
 
 برای انتشار مطالب در سايت با آدرس  orwi-info@rahekargar.net  و در موارد ديگر برای تماس با سازمان از;  public@rahekargar.net  استفاده کنید!
 
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷  برابر با ۱۰ می ۲۰۱۸
#قطعنامه_پایانی_تجمع_سراسرى «بیستم اردیبهشت‌ماه 1397 »

 

 

بیانیه اعتراضی شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

 

درخصوص ضرب و شتم فرهنگیان

در تجمع صنفی ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ تهران

 

به نام خداوند جان و خرد

 

امروز در پایتخت کشور ، حادثه ای تلخ به وقوع پیوست که تجلی بارز فاصله حرف و عمل در نزد مسئولان کشور است. اتفاقی غیر قانونی و شنیع که در طی آن نه تنها حقوق شهروندی معلمان کشور زیر پای تصمیمات غیرمدنی و غیرانسانی لگدمال شد بلکه بخوبی روشن گردید که قانون گرایی و مردم سالاری که برخی از مسئولان در تریبون های مختلف ادعا می کنند، سرابی توهمی بیش نیست.

 

کمیسیون ماده  ۱۰ احزاب وزارت کشور که ترکیبی از نمایندگان قوه قضاییه ، مجلس و دولت یعنی قوای سه گانه کشور است، پس از ماهها و سالها تحقیق ، استعلام و  جلسات متعدد برای تشکلی صنفی (دراینجا کانونهای صنفی معلمان تهران والبرز) به صدور مجوز اقدام می کنند و موجودیت آنها را به رسمیت می شناسد اما به محض کمترین اقدام قانونی همین تشکلها در جهت مطالبه گری صنفی و با استنادبه اصل ۲۷  قانون اساسی، بخش دیگری از نیروهای تحت هدایت همین مسئولان و همین قوای رسمی کشور، وارد عمل می شوند و اعتراض مدنی، قانونی و مسالمت آمیز آنها را به آشوب می کشند و فرمان تهاجم ماموران به معلمانی را صادر می کنند که مقرر است زیرساخت های توسعه اخلاقی، فرهنگی و اقتصادی را در کلاس های درس رقم بزنند.

 

تجمع ۲۰ اردیبهشت معلمان درتهران تحت هدایت کانونهای صنفی شناسنامه دار این استانهای تهران والبرزمانند دیگر استان های کشور، کنشی مدنی و اعتراضی مسالمت آمیز برای احیای پیکر محتضر آموزش و پرورش و حقوق منکوب شده معلمان بازنشسته و شاغل در سراسر ایران بود که با حمله سازماندهی شده نیروهای لباس شخصی و امنیتی به تنش و تشنج بدل گردید. درجریان این سناریوی ظالمانه، گیسوی بانوان فرهنگی در دستان ماموران مهاجم پچیده شد تا معلوم گردد که اگر مصلحت اقتضا کند، چه حرام هایی که حلال می شوند و چه ناحق هایی که ملبس به لباس عاریتی حق می گردند! در این روز بود که مشت و لگد و چماق همراه با کشیده شدن برروی زمین، هدیه ی دانش آموزان دیروز و ماموران امروز به معلمانی بود که آمده بودند تا عدالت را درخواست کنند. درهمین روز بود که محمدتقی فلاحی، دبیرکل ، محمد حبیبی، عضو و رسول بداقی، بازرس کانون صنفی مجوزدار معلمان تهران رحمان عابدینی عضو هیات مدیره کانون صنفی البرز پس ازکتک خوردن شدید به همراه تعدادی از همکارانشان روانه بازداشتگاهها شدند تا جای خالی چپاولگران اموال عمومی را که از امنیت کافی برخوردارند، پر کنند.

 

آری؛ مسئولانی که در بیشتر ساعات شبانه روز از تریبون های متفاوت به دفاع از جریان های عدالتخواهی در کشورهای مختلف مشغول و سرگرم هستند، وقتی نوبت به خودشان می رسد، آسمان دفاع از ستمدیده و عدالت خواهیشان می تپد و هر مطالبه حقی را تحت عنوان آشوبگری و همنوایی با دشمن به بند می کشند.

 

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران براساس وظیفه ذاتی خود اعلام می دارد تجمع همکاران شریف استان تهران والبرز در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ فعالیتی صرفا صنفی ، مستقل و مبرا از تمام جریان های ریز و درشت خارجی و داخلی و مبتنی بر اصول شهروندی و حقوق صنفی و مدنی شان بوده است. بنابراین ضمن محکوم کردن این اقدام غیرقانونی که نقض آشکار حقوق مدنی و صنفی فرهنگیان کشور است، از همه مسئولان ذیربط می خواهد ضمن آزادی هرچه سریعتر بازداشت شدگان به صورت رسمی از جامعه فرهنگی کشور، دلجویی و عذرخواهی کنند.

بدیهی است درصورت محقق نشدن این خواسته حداقلی، شورای هماهنگی از تمام ظرفیت های قانونی خود بهره خواهدبرد.

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران ـ بیستم اردیبهشت ۱۳۹۷

...............................................................................

بیانیه کانون صنفی معلمان  تهران

 و محکوم کردن بازداشت معلمان و حمله ددمنشانه به آنها در تجمع تهران

 

امروز معلمان در حالی مورد ضرب و شتم نیروهای امنیتی و لباس شخصی قرار گرفتند که عملی جز حضور در یک تجمع مسالمت آمیز به سیاق قبل با پلاکاردهایی با مضمونهای نافی خشونت و بی عدالتی انجام نداده بودند. نیروهای امنیتی و لباس شخصی معلمان را بر سنفگرش خیابان کشیدند و صورت زنان معلم را با خون رنگین کردند تا صدای حق خواهی شان را خفه کنند. اما مقاوت معلمان خصوصا مقاومت شجاعانه زنان معلم در برابر نیروهای امنیتی و ممانعت از بازداشت همکارانشان برگ زرین دیگری در کارنامه ی صنفی معلمان بود.

تجمع امروز معلمان تهران (20 اردیبهشت 97) متعاقب بیانیه ی شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان ایران برای پیگیری مطالبات صنفی معلمان برگزار گردید. این معلمان طبق قرار قبلیِ اعلام شده از ساعت 10 صبح مقابل سازمان برنامه و بودجه گردآمدند تا نسبت به وضعیت اسفناک معیشتی خود و پایین بودن کیفیت آموزشی در مدارس اعتراض کنند. اما از همان ابتدای مراسم حضور نیروهای لباس شخصی و امنیتی بارز بود. با شکل گیری تجمع و بالا رفتن پلاکاردها بر تعداد نیروهای امنیتی و ضدشورش افزوده شد. با ابنکه معلمان بنابر درخواست پلیس از محدوده پارک خارج نشدند به ناگاه با یورش نیروهای لباس شخصی مواجه شدند. در این برخورد تعدادی از معلمان زن به طرز سبعانه ای مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و تعدادی از معلمان مرد از جمله سه نفر از اعضای کانون صنفی معلمان تهران و چندین نفر از فعالین صنفی دستگیر شدند. در بین دستگیرشدگان که بیش از 15 نفر می باشند نام دبیرکل کانون صنفی معلمان تهران آقای محمد تقی فلاحی، بازرس کانون صنفی معلمان تهران آقای رسول بداقی، عضو هیئت مدیره ی کانون صنفی معلمان تهران آقای محمد حبیبی به چشم می خورد. همچنین فعالان صنفی آقای محمد حسن پوره، آقای گرامی، خانم اقدام دوست،آقای علی زلفی و تعدادی دیگر از معلمان جزو دستگیرشدگان می باشند.

کانون صنفی معلمان تهران ضمن محکوم کردن این حمله به معلمان، خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط این معلمان می باشد. با توجه به اینکه پس از دسنگیری غیر انسانی محمد حبیبی در اسفند سال گذشته برای بار دیگر چنین برخورد ی تکرار می شود؛ کانون صنفی معلمان تهران نسبت به این رویه ی جدید نیروهای امنیتی هشدار می دهد و خواهان پایان دادن به این شیوه ی برخورد با معلمان می باشد.

 

کانون صنفی معلمان تهران

20 اردیبهشت 97

.....................................................................................

حمله نیروهای امنیتی

 به گردهم آئی  اعتراضی فرهنگیان از سراسر کشور در مقابل مجلس

 

شمار زیادی از معلمان و فرهنگیان از سراسر کشور صبح امروز پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت براساس فراخوان قبلی شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان در مقابل مجلس دست به گردهم آئی اعتراضی زدند.  این تجمع اعتراضی که از ساعت ۱۰ صبح در تهران آغاز شده؛ همچنان ادامه دارد و جمعیت رو به افزایش است. در شهرستانها نیز معلمان دست به تجمع زده اند. تجمع کنندگان دستنوشته هایی در دست دارند که بر روی آن نوشته شده :

 

نان؛ کار؛ آزادی؛ آموزش رهایی

ما خواهان بودجه عادلانه برای آموزش و پرورش هستیم

دسترسی به آموزش کیفی؛ رایگان و عادلانه حق تمام کودکان است.

 

 با این حال پس از آغاز گردهم آئی که با سردادن شعار همراه بود،  نيروهاى امنيتى به معلمان معترض در تجمع اعتراضى معلمان تهران حمله کردند T همه را وحشيانه زدند.با آنها با مشت به صورت می زدند. پلك چشم يك معلم زن را پاره كردند. و ده ها تن از معلمان را بازدداشت كرده اند : محمدتقي فلاحي دبيركانون صنفي تهران، محمد حبيبي، اسماعيل گرامي، علي زلفي، علي پيروز، محمدحسن پوره و دو معلم شهرستانى از جمله كسانى هستند كه بازداشت شده اند

پنج نفر از بازداشت شدگان تجمع امروز معلمان در تهران آزاد شدند. خانواده های دیگر بازداشت شدگان در مقابل پلیس امنیت منتظر می باشند.

تعداد بازداشت شدگان بیش از 15 نفر می باشد.

طبق اخبار رسیده محل بازداشت  محمد حبیبی از بازداشت شدگان تجمع امروز معلمان در تهران مشخص نیست.

با توجه به نحوه بازداشت وحشیانه ایشان همسر وی به شدت نگران وضعیت جانی و سلامت ایشان می باشند. برخلاف دیگر بازداشت شدگان ایشان در پلیس امنیت 15 خرداد نگهداری نمی شوند. لازم به ذکر است که نوع بازداشت ایشان در مقابل چشمان همسرشان به گونه ای بوده است که باعث بد شدن حال جسمی و روحی همسرشان گردیده است.

معلمان بازداشتی در تجمع امروز دقایقی قبل از کلانتری 15 خرداد به مکان نامعلومی منتقل شدند. متاسفانه ماموران امنیتی هیچ توضیحی به خانواده های نگران درمورد محل انتقال نداده اند.

لازم به ذکر است از  محمد حبیبی همچنان خبری در دست نیست.

رحمان عابدینی عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان البزر جزو بازداشتی های امروز می باشد که هنوز آزاد نشده است . از مکان بازداشت وی اطلاعی در دست نیست.

از  بازداشتی های امروز 5 نفر زن بوده اند.

همچنان تعدادی از معلمان و فعالان صنفی و اعضای کانون تهران در بازداشت نیروهای امنیتی می باشند.

آقایان فلاحی، بداقی، حبیبی، عابدینی، گرامی، غلامی جزو این بازداشتی ها می باشند.

.............................................

قطعنامه پایانی تجمع  سراسرى «بیستم اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷  »

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

 

 

در حالی امسال به استقبال روز معلم و بزرگ داشت ابوالحسن خانعلی و تمام پیشگامان عرصه تعلیم و تربیت رفتیم که وضعیت آموزش‌وپرورش از هر زمان دیگرى بحرانی‌تر و آشفته‌تر است.

عدم توجه به زندگی و معیشت معلمان بازنشسته و شاغل و بی‌توجهی به کیفیت آموزش در مدارس نشان از آن دارد که آموزش‌وپرورش در اولویت نهادهای حاکمیتی و مسئولان دولتی نیست. شورای هماهنگی نسبت به این وضعیت اعتراض دارد و نسبت به ادامه بی‌توجهی‌ها و تبعات آن به مسئولان هشدار می‌دهد.

 

شورا  پیش‌بینی می‌کند که با توجه به افزایش بی‌رویه تورم و گرانی و افزایش تعداد دانش آموزان (با توجه به رسیدن دانش آموزان نظام جدید به پایه دوازدهم ) وضعیت نیروهای آموزشی و اداری مدارس در سال تحصیلی ۹۸ –۹۷  به‌مراتب سخت‌تر خواهد شد و توجه ویژه به وضعیت معلمان و نیازهای دانش آموزان امری ضروری است. در همین راستا مطالبات صنفی و آموزشی خود را به شرح زیر اعلام می‌کنیم:

 

۱. باید دولت و مجلس زمینه‌های افزایش حقوق و دستمزد معلمان بازنشسته و شاغل را تا بالای خط فقر یعنی پنج میلیون تومان فراهم نماید. در این راستا   اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری و اجرای فاز دوم رتبه‌بندی  الزامی است.

 

۲. بیمه درمانی تکمیلی یک ضرورت اساسی برای فرهنگیان بخصوص بازنشستگان است و بایستی معلمان به یک بیمه کارآمد دسترسی داشته باشند.

 

۳. معلمان بازنشسته و شاغل باید در تصمیمات نهادهای مرتبط مانند صندوق بازنشستگی و صندوق ذخیره فرهنگیان نقش واقعی و جدی داشته باشند. ضروری است نمایندگان معلمان در صندوق بازنشستگی مشخص گردند و اساسنامه صندوق ذخیره اصلاح و نمایندگان معلمان مجدداً انتخاب شوند.

 

۴. تأکید بر آموزش مبتنی بر تکنیک و کنکور باعث رشد مافیای آموزش و گسترش روند پولی سازی آموزش شده است و دانش آموزان طبقات محروم در سایه سیاست‌های پولی و خصوصی‌سازی دچار افت تحصیل شده یا از مدارس طرد و از امکان ورود به دانشگاه محروم می‌شوند. ما به این سیاست‌های مخرب اعتراض داریم. خصوصی‌سازی آموزش را فوراً متوقف نمایید و مدارس را به تکنولوژی نوین آموزشی مجهز کنید. مدارس کپری و کانکسی را برچینید و تغذیه مناسب را در مدارس ارائه نمایید.

 

۵. تشکل یابی مستقل و آزاد حق ماست. دولت و مجلس عامدانه مانع تحقق آن می‌شوند تا اصلاح قانون مربوط به تشکل‌های صنفی در مجلس، دولت باید پروانه فعالیت تشکل‌های صنفی را سریعاً تمدید نماید.

 

۶. به فضای امنیتی حاکم بر فعالان صنفی فوراً پایان دهید و معلمان زندانی محمود بهشتی، اسماعیل عبدی و مختار اسدی را آزاد کنید و معلمان تبعیدی و اخراجی را به مدرسه بازگردانید.

 

شورای هماهنگی در این شرایط، بخصوص نسبت به حفظ جان اسماعیل عبدی که در اعتصاب غذا و در شرایط سخت بسر می‌برد به قوه قضاییه و دولت هشدار می‌دهد. اسماعیل عبدی به خاطر عدم رعایت حقوق اولیه یک زندانی اعتصاب نموده است. شورا ضمن حمایت از معلمان زندانی و خواسته های اسماعیل عبدی، از مسئولان می خواهد به شرایط و مطالبات وی رسیدگی شود تا وی به اعتصابش پایان دهد. معلمان زندانی را آزاد کنید.

 

۷. به تبعیض نسبت به معلمان حق التدریسی، آزاد و مربیان پیش دبستانی پایان دهید و امنیت شغلی آنان را تضمین  نمایید.

 

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران به‌عنوان یک تشکیلات صنفی و مستقل، پیگیری مطالبات فرهنگیان را وظیفه خود می‌داند و از حمایت‌های مردمی و نهادهای مدنی تشکر می‌کند و تأکید دارد که مطالبات فوق دست‌یافتنی است. چگونه ممکن است برای افزایش حقوق معلمان و کیفی سازی آموزش بودجه و اعتبار کافی وجود نداشته باشد درحالی‌که به گفته مسئولان میلیاردها دلار ارز از کشور خارج می‌شود و روزانه اخبار اختلاس‌های میلیاردی را می‌شنویم؟!

 

شورای هماهنگی از مسئولان می خواهد که باتوجه به اذعان همه ی آنها در رده های گوناگون مسئوولیتی برای برآورده شدن این خواسته های برحق و اجرای مصوبات پیشین از خود حسن نیت نشان دهند، بدیهی است که تشکل های صنفی فرهنگیان سراسر کشور آماده ی هرنوع راهنمایی و همراهی برای بررسی راهکارهای برون رفت از وضعیت فعلی است اما در صورتی که روند بی توجهی و  انباشت این مطالبات و عدم پرداخت معوقات ازجمله پاداش بازنشستگان، دستمزد حق‌التدریس، سرانه کافی و لازم مدارس و.... ادامه یابد شورا از تمام ظرفیت های خود و از هر کنش اعتراضی مدنی و مسالمت آمیز استفاده خواهد نمود

 

با آرزوی روزهای بهتر برای مردم ایران و مجموعه ی آموزش و پرورش کشور.

 

شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران

پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷

مطلب فوق را میتوانید مستقیم به یکی از شبکه های جتماعی زیر که عضوآنها هستید ارسال کنید:  

تمامی حقوق برای سازمان کارگران انقلابی ايران (راه کارگر) محفوظ است. 2024 ©